|
 |
W chwili obecnej nie dysponujemy żadnymi informacjami.
|
|
 |
 |
 |
|
 |
|
 |
Z kraju i regionu |
 |
|
 |
Nauczą się przygotowywać potrawy regionalne |
 |
2012-06-20
|
50. kucharzy z kujawsko-pomorskiego nauczy się, jak przygotowywać potrawy regionalne. W ramach projektu „Akademia Kucharza Regionu” odbędzie się bezpłatny kurs, podczas którego uczestnicy dowiedzą się, jak zrobić potrawy z gęsi kołudzkiej, dziczyzny i ryb słodkowodnych. Poznają też sposoby promocji kultury naszego regionu i dowiedzą się, jak zwiększyć sprzedaż przez skuteczny marketing i promocję.
Do projektu zaproszono też 100-tu pracowników branży turystycznej. „Akademia Kucharza Regionu” ma sprawić, że w kartach menu naszych restauracji pojawi się więcej potraw typowych dla Kujaw i Pomorza. Zajęcia rozpoczną się w lipcu i potrwają do grudnia przyszłego roku. Zapisy na stronie www.akademiakucharza.pl
|
wstecz
|
|
|
 |
|
|
 |
|